torsdag, september 16, 2010

Reinfeldts korv

Valstugorna här i Malmö står på Gustav Adolfs torg och innehåller alla standardstugor man finner överallt. MP har massa växter på sin vilket ser himla mysigt ut, Fi har en rosa och C har en jävligt ball konstruktion som ser ut som en Jawabil typ. I trä. Fler likheter som Centern har med Jawafolket hittade jag på wikipedia:  

Jawas also employ a variable language. This means that almost no other species can understand their language, due to the fact that any given word can have more than four different meanings.

Obs! Politisk satir!
Centerpartister på väg hem efter en lyckad jakt på småskrot i öknen.
Moderaternas valstuga hade en fiskdamm med en liten muffare bakom ett skynke som desperat ville att skulle delta i deras röstfiske. Jag fick en godispåse med en Zootablettask (med gelatin), lite (kött)recept, pins och vad jag först hoppades var en haschpåse men som visade sig vara en chilikryddblandning man skulle använda för att tillaga Korvgryta a la Reinfeldt (sic). Ska prova detta ikväll, och om allt går väl kommer jag gå och rösta imorrn...

Chili! Gott!
Finns lite skumma partier här också, typ SPI som har världens coolaste poster boy i form av Jan Steimer:

Mmm... mustasch.
Vidare har Kommunistpartiet sitt högsäte i mitt hus, längst ner vid entrén. Lagom charmigt. Gissar att de hade lite representater på plats när SD fick bananer på sig vid deras torgmöte häromdan.



Dagens politikinlägg avslutas med en tanke till Fredrick Federely som blev anfallen och misshandlad igår. Okänt hurvida det rörde sig om hans sexuella läggning eller politiska åsikter eller både, men oavsett känns det jävligt trist. Förhoppningsvis kommer han tillbaka snart och fortsätter med att vara en jävligt reko snubbe samt en grym och öppenspråkig politiker.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar